Selecteer een pagina

App laten maken
Eindhoven

Moderne mobile applicatie met een duidelijke boodschap is voor een app bouwer als ons een fluitje van een cent.

Wij nemen het moeilijke werk uit handen.

Wij snappen dat je druk hebt als ondernemer en graag je app laat bouwen door een professional. Daarom zorgen wij ervoor dat je app compleet is van A tot Z. Of het nu gaat om de applicatie van je bedrijf of de website die een belangrijke onderdeel vormt van je organisatie, een betaalbare oplossing voor je onderneming is een fluitje van een cent voor ons.

Van idee tot product en verder

Na een gesprek (of telefoontje en wat email wisselingen) maken wij een concept voor je product aan de hand van je eisen. Daarnaast denken wij mee wat er allemaal bij komt kijken bij het bouwen van je product. Een goed concept is iets anders dan een goed idee.

Responsive & Meer

Wij ontwikkelen niet zomaar producten. Wij maken namelijk bijvoorbeeld websites met een responsive design. Dit betekent dat je website zich aanpast naar alle mobiele apparaten. Daarmee heb je een website die geschikt is voor telefoons, tablets en pc’s. Hierdoor ontvang je meer bezoekers. Bij apps kijken we naar de laatste beschikbare technieken om het naar een nog hoger niveau te tillen als oplossing voor je bedrijf.

Een website of app laten maken?

Bij ons is het mogelijk om een professionele website of app laten maken zonder gedoe met ons team van specialisten. Laat ons u overtuigen van onze kwaliteiten en expertise.

ROB IT-Solutions

Opzoek naar een resultaatgericht bedrijf?

 

Wij maken effectieve websites/apps en maken ze goed vindbaar. Bij ons kan je een professionele website laten maken zonder gedoe.

Contact

ROB IT-Solutions
Meienshovel 14
5571NX Bergeijk

Mobiel: +31 6 51 72 8883
Email: info@robbiemans.com
KVK: 68268645
BTW: NL002252857B76

Services op een rij

  • Websites / Webshops
  • Software Applicaties
  • Android / iOS Applicaties
  • SEO
  • Onderhoud / Updates / Beveiliging
Vraag via Whatsapp